Seminar u Čapljini: Kako do novca iz fondova Europske unije

979

Centar za obrazovanje i kulturu Akademija Čapljina u suradnji sa Ministarstvom pravde BiH, organizira  prezentaciju programa ‘’Europa za građane 2014 -2020’’, te mogućnosti apliciranja u okviru ovog europskog programa za potencijalne aplikante, doznaje Čapljinski portal iz ‘’Akademije’’.

Program ‘’Europa za građane’’ je program Europske unije koji putem projekata podržava uključivanje građana u proces europskih integracija, jačanje europskog identiteta zasnovanog na zajedničkim vrijednostima, razvijanje osjećaja pripadnosti Europskoj uniji, te jačanje međusobnog razumijevanja i tolerancije između europskih građana.

Pravo učešća u Programu imaju lokalni organi vlasti, nevladine i ostale organizacije civilnog društva, obrazovne institucije, mreže volontera, sportske organizacije i ostale zainteresirane strane.

Ukupan proračun programa, za razdoblje 2014-2020 godina, iznosi 185 milijuna eura.

‘’S obzirom na značaj i mogućnosti koje program Europa za građane pruža neprofitnim organizacijama i lokalnim organima vlasti, pozivamo Vas i Vaše suradnike da  nazočite prezentaciji koja će se održati u utorak 31.01.2017 god., sa početkom u 11.00 sati, u prostorijama Centra za obrazovanje i kulturu Akademija Čapljin, Ruđera Boškovića bb.

Prezentaciju će održati Goran Kučera iz Ministarstva pravde BiH. Broj mjesta je ograničen, zato Vas molimo da potvrdite svoje učešće putem emaila akademija.capljina@tel.net.ba i telefonski na broj: 063/321- 893’’, istaknuli su organizatori u izjavi za Čapljinski portal.