FOTO | Restoran Borovac: Jedinstveno mjesto sa najboljom hranom uz Trebižat

10575

Vrući ljetni dani u Hercegovini najlakše se izdrže uz rijeku. Još ako je to rijeka Trebižat, naš biser, uživat ćete u svim čarima koje je priroda stvorila na jednom mjestu.

Čista voda i priroda, lagani povjetarac, mir i tišina…samo su neke od stvari koje privlače kupače da ljetne dane provedu uz Trebižat.

Uz to, restoran ”Borovac”, koji je vrata svojim gostima otvorio upravo večeras, 7. lipnja, potrudio se da ove godine uz rijeku Trebižat stvori nešto novo i jedinstveno.

Naime, u iznimno lijepom ambijentu, koji je prije svega prirodan, jer je sve pravljeno od kamena i drveta, uživat će svi oni koji vole dobru hranu, odlično piće i prelijep pogled na Trebižat.

Restoran se nalazi tik iznad rijeke, pa će sigurno mnogi od vas sate i sate provesti upravo u ovom restoranu.

Da bi vaš boravak bio ugodan, domaćini su se pobrinuli da imaju i najbolju hranu u gradu. Naime, najbolji kuhari regije pripremaju jela upravo u ovom restoranu, a njihove delicije zasigurno će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca svih sladokusaca. Uz glavna jela služe se domaće, prirodne salate, tako da je ugođaj zaista potpun.

Naravno, s obzirom da je pred nama i Svjetsko prvenstvo u nogometu, domaćini su pripremili velike ekrane za uživanje u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

No ni to nije sve – za sve one koji žele ostati u komunikaciji sa svijetom i svojim prijateljima poslati fotografije sa ovog prelijepog mjesta, domaćini su osigurali i WiFi.

Sve rezervacije za veće grupe mogu se izvršiti pozivom na broj mobitela 063/362-848, a na isti broj možete dobiti sve informacije koje su vam potrebne.

”Očekujemo vas, jer na vama je samo da dođete, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo”, poručili su domaćini.