FOTO | Restoran Borovac otvorio vrata: Mjesto sa najboljom hranom uz Trebižat

17963

Vrući ljetni dani u Hercegovini najlakše se izdrže uz rijeku. Još ako je to rijeka Trebižat, naš biser, uživat ćete u svim čarima koje je priroda stvorila na jednom mjestu.

Čista voda i priroda, lagani povjetarac, mir i tišina…samo su neke od stvari koje privlače kupače da ljetne dane provedu uz Trebižat.

Uz to, restoran ”Borovac”, koji svoja vrata za goste otvara u četvrtak, 6. lipnja, potrudio se da i ove godine uz rijeku Trebižat stvori nešto novo i jedinstveno.

Naime, u iznimno lijepom ambijentu, koji je prije svega prirodan, jer je sve pravljeno od kamena i drveta, uživat će svi oni koji vole dobru hranu, odlično piće i prelijep pogled na Trebižat.

Restoran se nalazi tik iznad rijeke, pa će sigurno mnogi od vas sate i sate provesti upravo u ovom restoranu.

Da bi vaš boravak bio ugodan, domaćini su se pobrinuli da imaju i najbolju hranu u gradu. Naime, najbolji kuhari regije pripremaju jela upravo u ovom restoranu, a njihove delicije zasigurno će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca svih sladokusaca. Uz glavna jela služe se domaće, prirodne salate, tako da je ugođaj zaista potpun.

No ni to nije sve – za sve one koji žele ostati u komunikaciji sa svijetom i svojim prijateljima poslati fotografije sa ovog prelijepog mjesta, domaćini su osigurali i WiFi.

Sve rezervacije za veće grupe mogu se izvršiti pozivom na broj mobitela 063/362-848, a na isti broj možete dobiti sve informacije koje su vam potrebne.

”Očekujemo vas, jer na vama je samo da dođete, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo”, poručili su domaćini.