FOTO | Bubalo izvršio prozivku; Lavovi krenuli s pripremama

1801

Trener nogometaša GOŠK-a Ivan Bubalo izvršio je prozivku ”Lavova” na nogometnom stadionu ”Perica Pero Pavlović” u Gabeli.

Bubalu su se odazvali svi pozvani igrači, osim jednog koji je pozitivan na korona virus.

Nakon prozivke i uvodnih riječi, igrači su odradili i prvi ovogodišnji trening.

Predsjednika kluba NK ”GOŠK” Gabela, Luju Ilića, na početku priprema za drugi dio sezone zamolili smo za nekoliko riječi planova u ovoj polusezoni.

”Kao što vidite pripreme su krenule danas sa šest novih igrača/pojačanja koji su nam potrebni za nadolazeći polusezonu. U sastavu ima par mlađih igrača i par iskusnijih, a sve to s ciljem da se napravi rezultat onaj koji je zacrtan. Mi ćemo nastaviti sa dobrom igrom i da napravimo što bolji rezultat”, kazao je Ilić što se tiče igre i priprema.

Iako prijelazni rok počinje tek 31. siječnja, GOŠK je kompletirao svoj sastav.

”Mi smo se osvrnuli samo na naš klub i na naše igrače. Ne zanimaju nas ostali previše. Svak se bori da napravi nešto, da dovede pojačanje koje je najbolje, da napravi neki rezultat, kao i mi i svaki drugi klub. Mi smo za sada popunili cijeli sastav. Imamo određeni broj igrača, osim ne daj Bože neke ozljede ili korone koja nas može u nečemu malo poremetiti, ali mi smo se za sada maksimalno pripremili”.

Ilić se osvrnuo i na infrastrukturu.

”Sve ono što smo obećali vezano za infrastrukturu će se ispuniti. Neki dan smo imali i pregovore sa gradskim i županijskim vlastima tako da smo dobili pozitivne odgovore. Osim toga i mi kao lokalna zajednica se moramo uključiti, mislim na klub, a nadam se da će to sve ići u međuvremenu dok se bude igralo prvenstvo da će već jedan dio radova na infrastrukturi krenuti sa radom što se tiče reflektora”, zaključio je Ilić.

Trener Ivan Bubalo kazao je kakve planove ima za nastavak sezone i što je bilo na ovoj prozivci.

”Na prozivci je bilo uobičajeno i mi smo odradili prve stvari. Ono što je bilo vidljivo je to da smo naglasili da dođu svi sa rezultatima testiranja na korona virus. Nažalost samo jedan od igrača pozitivan na test, a to je Ivan Peko, svi ostali su negativni za sada. Tu imamo novih šest igrača čak i dva tri momka na probi. Vidjet ćemo tko će od njih tu ostati, a za sada što mogu dodati jeste da smo ostavili kostur ekipe od prošle polusezone i to je najbitnije. Naravno da imamo i par novih pojačanja koja će nam dodatno podići kvalitetu naše ekipe, a nadam se i igre. Koliko sam puta rekao da idemo iz utakmice u utakmicu, jednu po jednu, gol po gol. A što se rezultata tiče mi moramo davati svoj maksimum, a rezultat će doći sam od sebe”, kazao je Bubalo.

Trener Lavova ističe da se nada da će sezonu okončati na mjestu gdje su završili i jesenji dio polusezone.

”Što se tiče plana priprema za sada smo tu u Gabeli. Prvih 10 dana do turnira koji se održava 5. i 6. veljače, a onda ćemo vidjeti kako stvari stoje, možda se okupimo i odemo negdje na par dana, možda do Međugorja ili postoji neka opcija u Trebinje. No, iako ostanemo ovdje imamo sve uvjete i nadam se samo da će nas vrijeme podržati i da ćemo odraditi sve što zacrtamo”, ističe Ivan Bubalo.

Prvi ispit nogometaši GOŠK-a imat će već 14 dana, i to na domaćem terenu, kada će u prvom vikendu veljače biti domaćin memorijalnog turnira ”Andrija Anković”.