Dragi čitatelji, pratitelji, klijenti i partneri – Sretna Nova 2024. godina!

858

Poštovani čitatelji, pratitelji, klijenti, partneri, medijski suradnici, kolege i svi ostali koji nas na bilo koji način pratite.

Iza nas je još jedna godina prepuna zahtjevnih izazova, ali i uspjeha, te smo s radošću kročili u poglavlje koje nosi nove projekte i nove prilike.

U protekloj godini Čapljinski portal je nastojao biti vaša pouzdana informacijska platforma, prateći sve važne događaje u našem gradu i susjednim gradovima – Stocu, Neumu i Ravnom, gdje smo načitaniji portal, ali i širem okruženju.

Svjedoci smo zajedničkog rasta i razvoja, a vaša podrška nas je potaknula da nastavimo pružati kvalitetne informacije koje odražavaju puls naše zajednice.

Usprkos izazovima koje smo svi zajedno prošli, Čapljinski portal ostaje predan misiji informiranja, edukacije i promocije pozitivnih vrijednosti, kako naše lokalne sredine, tako i susjednih gradova, cijele naše regije, naše države…

Nova godina donosi nam priliku da zajedno gradimo još snažniju i povezaniju zajednicu, te smo odlučni da budemo dio svakog vašeg koraka u 2024. godini.

Želimo vam da dočekate Novu godinu u krugu obitelji i prijatelja, ispunjeni ljubavlju, smijehom i toplinom doma. Neka vam sljedeća godina donese prije svega puno zdravlja, a potom i puno sreće i uspjeha u svim životnim poduhvatima.

Hvala vam na povjerenju koje nam ukazujete. Čapljinski portal ostaje vaša pouzdana veza sa događanjima u našem gradu, susjedstvu i regiji!

Sretna Nova godina!

S poštovanjem,
Uredništvo Čapljinskog portala