Prodajni centar ”AS” – modno središte Čapljine

5958

Prodajni centar ”AS” je trgovinsko poduzeće koje više od deset godina posluje u Čapljini, u početku u malom butiku, a sada u respektabilnom objektu u ulici Gojka Šuška preko puta hotela ”Mogorjelo”.

Uz vrlo ljubazno osoblje uvijek možete pronaći nešto za sebe i svoje ukućane po prihvatljivim cijenama, od muške i ženske kolekcije kao i popratne galanterije.

Kako je ovo poduzeće širilo svoje poslovanje, tako je i paralelno radilo na podizanju kvalitete, tako da je danas Prodajni centar ”AS” zastupnik većeg broja modnih brendova.

Na 350 kvadratnih metara prodajnog prostora prodajni artikli podijeljeni su po odjelima tako da mogu zadovoljiti svačiji ukus, a u čijem će izboru pomoći šest redovno zaposlenih djelatnika.

Pored muške i ženske svakodnevne odjeće izdvajamo i ženski odjel s ekstra velikim brojevima.

Ovo poduzeće se ponosi i svojom humanitarnom notom, kao i pomoći sportskim kolektivima općine Čapljina, no poduzeće se ne želi promovirati na taj način.

”Najbolja reklama je zadovoljan kupac, dakle osnovna postavka našeg djelovanja jeste da plaćena cijena sigurno opravdava kvalitetu”, poručuju iz Prodajnoj centra ”AS” Čapljina.