Pameli Ramljak ostvarila se najveća želja, napokon postala mama

1311

Pjevačica Pamela Ramljak rodila je utorak u bolnici u Petrovoj svoje prvo dijete. Sinčiću su roditelji dali ime Antun. Sretnu vijest za Tportal je potvrdila Pamelina prijateljica i PR menadžerica Lana Klingor.

‘Istina, imate točnu informaciju. Pamela je rodila danas. I beba i mama su super’, rekla je Klingor.

Pamela je svoje prvo dijete dobila u braku s ekonomistom i bivšim manekenom Mladenom Salajsterom, s kojim se vjenčala u studenom 2013. godine. Dirljivim postom na Instagramu na 3. godišnjicu braka Pamela je suprugu zahvalila na svemu, osobito što se uz njega riješila anksioznosti, napadaja tjeskobe i panike.

‘Kad muškarac potiče ženu da bude ono što ona jest, a ne da je oblikuje u ono što bi on htio da bude, onda znaš da te taj muškarac stvarno voli. Hvala ti na divne tri godine braka i sedam godina zajedništva. Voli te tvoja ‘okruglica’, prijateljica, ljubavnica i žena’, napisala je Pamela.

Mladen je Pamelin drugi suprug. Od prvog supruga Stojana Rakića rastala se 2010. godine. U vezi su bili devet godina a brak je potrajao sam godinu dana, jer kako je tada govorila Pamela, suprug je prestao pokazivati ljubav i volju da spasi brak, a smetala ga je i Pamelina uspješna glazbena karijera.