Puljić i Miketek novi članovi momčadi

826

Čapljina je produžila suradnju s šefom struke Tomislavom Ragužem do kraja sezone pa će on u ponedjeljak, 16. siječnja povesti momčad u pripreme za proljetni dio natjecanja Prve lige FBiH čiji je start na rasporedu 4./5. ožujka.

Raguž je jesenas preuzeo momčad pred 11. kolo, dok ju je u prvih 10 vodio Damir Borovac. Već je jasno da će se na prvoj prozivci pojaviti dva nova igrača, obojica veznjaci, Martin Puljić (20) iz GOŠK-a te Josip Miketek (19), posuđeni član Zrinjskog.
S druge strane klub je napustio Petar Raguž koji je prešao u GOŠK iz Dubrovnika (Treća HNL).

”Angažman spomenute dvojice je završen, o ostalom nećemo govoriti dok ne bude sigurno, a promjena će definitivno još biti”, kaže direktor Čapljine Damir Obad.
Klub bi mogao napustiti i njegov najbolji strijelac, Salko Jazvin, koji se već priključio treninzima premijerligaša Krupe.

”Jazvin radi s nogometašima Krupe, ali što se tiče transfera sve je na istom. Međutim očekujemo da ćemo to ovih dana uspješno završiti”, kazao je Obad.

Čapljina ima već dogovoreno nekoliko pripremnih utakmica, to su susreti s Širokim Brijegom 21. siječnja, Neretvancem 25. siječnja, Željezničarom 28. siječnja i s Metallegheom 7. veljače.

Iz Prve lige FBiH će na proljeće vrlo vjerojatno ispasti pet klubova, a Čapljina je trenutačno na 13. mjestu, odnosno jedan bod manje od spasonosne 11. pozicije.