[FOTO] Izvršena prozivka nogometaša GOŠK-a

1255

Nogometaši GOŠK-a počeli su pripreme nakon prozivke koju je na stadionu Podavala izvršio trener Darko Vojvodić.

Ekipi se obratio i sportski direktor kluba Lujo Ilić koji je upoznao igrače sa tijekom priprema za nastavak sezone, a istaknuo je da je bivši trener Zlatko Križanović – Vukas preuzeo funkciju stručnog trenerskog savjetnika ekipe GOŠK-a.

”Što se pojačanja tiče, Sušac i Džajić su se vratili, no mi imamo pregovore sa još tri igrača. Oni prvenstveno trebaju riješiti papire sa klubovima u kojima su do sada nastupali, a dok sve ne bude gotovo, nećemo objavljivati imena o istim. Što se pozicija tiče, potrebni su nam lijevi bočni, lijevo krilo i igrač sredine terena”, ističe Ilić.

Plan priprema ekipe iz Gabele je sedmodnevno treniranje u Gabeli, a 28. siječnja putuju u Novigrad gdje će trenirati i sudjelovati na Međunarodnom turniru.

”Ovim putem želim se zahvaliti ljudima iz Novigrada koji su nam pomogli u financiranju priprema i sudjelovanju na jakom Međunarodnom turniru. Imamo kvalitetan igrači kadar i vjerojatno će netko od agencija gledati i zapaziti kojeg igrača iz GOŠK-a”, napominje sportski direktor.

Osim turnira i priprema u Novigradu, ekipa Goška već ima dogovorene pripremne utakmice u Međugorju, sa ekipom Želje i Slobode, te sudjelovanje na turniru Andrije Ankovića u Gabeli gdje su domaćini.

”Mi ne bi dovodili Darku Vojvodića da ne mislimo biti na prvom mjestu po završetku sezone. Ne želimo ”taboriti” u ovoj ligi zato što smatram da je GOŠK na jednoj velikoj razini, počevši od igračkog kadra, pa do infrastrukture i tradicije, te ekipa iz Gabele zaslužuje biti u Premijer ligi”, zaključuje Lujo Ilić.

Na prozivku trenera Vojvodića došlo je 19 igrača.

”Ponovno sam se vratio u GOŠK i mogu reći da se ovdje osjećam kao domaćin, a tako sam i prihvaćen u klubu i u Čapljini. Zadovoljan sam tko se sve odazvao prozivci, točnije došli su svi oni koji su trebali doći. Na pripreme idemo u Novigrad i tu se vidi ozbiljnost kluba koji nam je omogućio najbolje uvjete za trening. Po meni je to ispravno i opravdano, a mi ćemo napraviti sve da opravdamo njihovo povjerenje i donesemo najbolje rezultate”, kazao je trener GOŠK-a Darko Vojvodić.

Iz kluba ističu kako je Tuzlanska Sloboda tražila prijateljsku utakmicu 28. siječnja, no ekipa iz Gabele tada putuje za Novigrad, ali nakon turnira Andrija Anković u Gabeli, ne bježe od prijateljskih utakmica.

U nastavku priprema momčadi GOŠK-a pridružit će se i nekoliko kvalitetnih i ciljanih pojačanja.