[VIDEO] Nova pjesma Čapljinke Ivane Marić

817

Ona je nasmijana, vedra i izuzetno pozitivna, a njene su pjesme proteklih godina zauzimale vrhove radijskih top lista.

Ivana Marić godinu za nama ispratila je izuzetno prihvaćenim singlom ”Nove godine”, a u 2017. zakoračila je velikim novitetom i zaokretom, te je mikrofon odlučila zamijeniti novom ulogom.

Sama Ivana priznaje da je novom ulogom ispunila svoj san, a kako se snašla u poslu konobarice, pogledajte u video spotu za novi singl ”Nađi vremena za ljubav”.

”Redovan sam gost mekPer´sa i već dugo planiram tamo snimiti spot, a ova je pjesma bila idealna prilika za to. Iskoristila sam situaciju da ispunim još jedan svoj san, te postanem konobarica bar na jedan dan. Uživala sam u snimanju scena, koje smo Dario Lepoglavec, Marija Matković i ja zajedno osmislili.

Posebno mi je zadovoljstvo što sam na snimanju okupila moje najdraže. Naime glavne uloge igraju moja kćer Vita Marija, suprug Vjeko, mama Jela, sestra Marijana, nećaci Tara i Toni, susjedi , prijatelji, staro i mlado od 5 do 85 godina. Posebnu čar unijeli su članovi zbora ”Ivan Kukuljević Sakcinski” čiji je član i moja majka”, kazala je Ivana.

Glazbu i tekst nove Ivanine pjesme potpisuje Andrea Ćubrić, dok su Goran Kovačić i Robert Vrbančić zaslužni za aranžman i produkciju.

Spot su zajednički osmislili i režirali Ivana Marić i Dario Lepoglavec, koji je i snimio cijelu video priču.

”Želja je bila ovim videom pokazati, kako se bez obzira na zanimanje uz malo truda svi možemo ljudima oko sebe biti radost i veselje, te usrećiti nekoga svaki dan i biti sretni s onim što jesmo i što imamo. Jer kao što sama pjesma kaže ”svaki je dobar dan sa vjerom u ljude…”, zaključila je Ivana.