Torcida Čapljina: Upis novih članova u ‘Naš Hajduk’ 11. veljače

3738

Torcida Čapljina poziva sve navijače i simpatizere najvećeg hrvatskog nogometnog kluba HNK ”Hajduk” Split da se pridruže akciji učlanjenja u udrugu ”Naš Hajduk” čime postaju članovi HNK ”Hajduk” Split.

Učlanjenje će se vršiti na lokaciji “Trg hrvatske Slobode” u Čapljini 11. veljače (subota) od 10:30 do 18:00 sati. U slučaju kiše, učlanjenje će biti održano u Gradskoj sportskoj dvorani.

Cijena članarine za punoljetne je 100 kuna, a za maloljetne osobe 50 kuna.

Organizatori su se potrudili da dan učlanjenja bude ispunjen Hajdukom i o Hajduku. Za starije članove osigurano je “Hajdučko pivo”, a za mlađe članove grickalice i čokolade “Hajduk” , te nagradne igre sa posebnim nagradama koje će se odražati u 15:30 sati. Upravo zbog toga svi članovi pozivaju se na cjelodnevno druženje.

Učlanjenju će sudjelovati igrači i stručni stožer koji nastupaju na turniru “Andrija Anković” u
Gabeli, svoj dolazak su potvrdili u 16:30 sati.

”Ako ste do sada bili član HNK ”Hajduk” Split i želite produžiti članstvo potrebno je samo da nam uz novac dostavite dosadašnji članski broj. Ako pak prvi put postajete dio velike obitelji, uz novac molimo Vas ponesite i osobnu iskaznicu. Ili jesmo ili nismo! Jesmo! Hajduk živi vječno!”, poručuju organizatori.