Obad: S pojačanjima bi trebali biti ravnopravni svima

5401

Šestu test utakmicu nogometaši Čapljine su imali protiv premijerligaša Metalleghea koji je na stadionu Bjelave u Čapljini pobijedio s 1:0 golom Sulejmana Smajića.

Nekadašnji reprezentativni veznjak je izveo jedanaesterac koji je zaustavio golman Stefan Stevanović, a potom realizirao odbijanac. Upravo je u redovima Čapljinaca fokus bio na Stavenoviću, novopristiglom golmanu, kao jednoj od kritičnih pozicija gdje struka traži rješenje.

”Momak je 1997. godište, visok 198cm, Nevesinjac koji je prošao Vojvodinu školu nogometa. Dobro se pokazao protiv Metalleghea, a sljedećih dana ćemo vidjeti ostaje li kod nas”, kazao je direktor Čapljine Damir Obad.

Trener Tomislav Raguž je ranije isticao da je osim mjesta golmana, ključno dovesti još jednog igrača u zadnju liniju momčadi.

”U pregovorima smo i za stopera pa se nadamo da bi uskoro mogli zaključiti tim. Mislim da se dosad u pripremama dobro radilo, zadovoljni smo, a kad dobijemo još dva igrača ova ekipa bi trebalo da se može ravnopravno nositi sa svima”, smatra Obad.

Sljedeću pripremnu utakmicu Čapljinci će igrati sa slovenskim prvoligašem Radomljem (subota, Međugorje), a dogovoreni su susreti sa Slogom Simin Han (21. veljače) i Leotarom (25. veljače). Susret s Trebinjcima na stadionu Bjelave će biti i generalna proba momčadi koja će u proljetni dio prvenstva (4. ožujka) Prve lige FBiH krenuti susretom s Bosnom iz Visokog na svom terenu.

”Nastojat ćemo organizirati još jednu lakšu utakmicu između Radomlja i Sloge”, dodao je Obad.