[FOTO] Revijalna utakmica škole nogometa ”Limači”

5910

Škola nogometa ”Limači” Čapljina radi sa djecom uzrasta 6-10 godina, djeca koja još nisu natjecatelji, tako svake godine školu napusti jedna generacija djece, a ove godine to su djeca rođena 2005. godine.

Tom prigodom škola organizira revijalnu utakmicu između ove generacije 2005. i generacije koja će sljedeća napustiti ovu školu, a to je generacija 2006.

Osim ove utakmice (koja je završila rezultatom 9:5 za mlađe dječake) djeca su poslije utakmice nastavila druženje uz hranu i piće. Treneri škole Draženko Krmek i Josip-Ilija Kalfić zahvaljuju se ovoj generaciji, što su bili dio ove škole te svojim ponašanjem, igrama i rezultatima na natjecanjima, na kojima su sudjelovali, pokazali se pravim i istinskim sportašima kakvim i trebaju biti.

Veći dio ove generacije prešao je u HNK ”Čapljina” izuzev Marina Krešića koji je prešao u NK ”Neretva” Metković. A nekolicina ih je i promijenila sport pa se sad sjajno snalaze i u rukometu te košarci.

Ova generacija će ostati upamćena kao najtrofejnija generacija škole. Uz mnoge osvojene malonogometne turnire, kao najveći uspjeh ističe se državni naslov na Sportskim igrama mladih, te drugo mjesto na regionalnom natjecanju.

”Marin, Petar B., Slaven, Mario, Josip B., Josip Š., Ante, Tarik, Denni, Ivan, Nikola P., Nikola Ć., Petar J., Leo, Josip K., Mateo, Niko, Karlo, Kristijan, Maro treneri vam žele puno zdravlja i radosti u vašim životima nastavite trenirati i igrati jer ste na pravom putu.

Žao nam je sto odlazite ali život je takav vi svoj životni put nastavljate dalje nadamo se da smo vam na tom putu životnom a i sportskom pomogli i da poteškoće koje vas čekaju na njemu lakše prebrodite.

Još jednom vam veliko hvala i ne Zbogom nego doviđenja. Škola se također zahvaljuje roditeljima ove djece koji su uvelike pomagali školi pogotovo u organizaciji odlaska na razne turnire i utakmice”, poručili su treneri Krmek i Kalfić.