[FOTO] Čapljinci doživjeli poraz na domaćem terenu

4487

Ekipa HNK ”Čapljina” u prvom susretu proljetnog dijela prvenstva Prve lige FBiH doživjela je poraz od ekipe Bosne iz Visokog.

Iako su Čapljinci tijekom cijelog susreta bili bolji i imali inicijativu, gosti su sretno i spretno u nadoknadi vremena (92 minuta) došli do važne pobjede u borbi za plasman u Premier ligu.

Pobjedu na Bjelavama Bosni je donio kapetan Cana Denis, a cijela momčad Bosne svojom igrom nije opravdala prvo mjesto na ljestvici Prve lige Federacije.

”Ovo što se nama dogodilo, teško da se ikome može dogoditi. Imali smo priliku da u 92 minuti realiziramo šansu, a mi iz iste primamo gol. Nemam što puno za reći nakon ove utakmice jer je zaista bilo stresno.

Nažalost mi ovu utakmicu ne možemo vratiti ali ovo je stvarno nešto što se rijetko viđa. Moramo se osvrnuti ka narednom kolu i pokušati što prije zaboraviti na poraz od Bosne”, izjavio je Tomislav Raguž, trener HNK ”Čapljina”.

Za HNK ”Čapljina” nastupili su: Franjo Buntić, Josip Miketek, Martin Puljić, Salko Jazvin, Ljubiša Pecelj, Arnes Ćosić, Dženan Haračić, Josip Rako, Dejan Popović, Tarik Isić i Nikola Rodin.