Priopćenje OO HDZ-a BiH Čapljina na napad od strane Pere Previšića

5553

Općinski odbor  HDZ-a BiH Čapljina najoštrije osuđuje bombaški napad na imovinu gospodina Pere Previšića, ali i slične događaje koji su se dogodili na području općine Čapljina. Tim neprihvatljivim činom, osim gospodinu Previšiću, nanesena je šteta svim stanovnicima naše Općine, kao i lokalnoj vlasti.

Imajući u vidu da HDZ BiH voljom većine birača  već devet godina uzastopno obnaša vlast u Čapljini, smatramo da su gnusne optužbe izrečene protiv Načelnika Općine i Predsjednika OO HDZ-a BiH dr. Smiljana Vidića ujedno i optužbe protiv te većine, stoga ih najoštrije osuđujemo i odbacujemo.

Zahtijevamo da nadležne institucije rasvijetle ovaj, ali i ranije događaje te otkriju i procesuiraju počinitelje kako bi javnost što skorije saznala pravu istinu, i kako bismo u mirnom okružju nastavili rad na započetim projektima.

S razlogom vjerujemo da netko smišljeno nastoji zaustaviti pozitivne procese u Čapljini, spriječiti investicije i velike projekte te od prosperitetnog i funkcionalnog grada želi stvoriti grad slučaj.

Svjedoci smo kako su se slični scenariji nastojali realizirati i u dugim sredinama, ali u ime onih koji su nam u izborima dali povjerenje poručujemo da takav scenarij u Čapljini neće proći.

Bez obzira što u našoj sredini postoje i oni koji svjesno, i na štetu sugrađana, igraju svoje prljave uloge, HDZ BiH Čapljina će nastaviti raditi za dobrobit svih stanovnika Čapljine.

A onima koji su ne znajući postali dijelom te igre poručujemo neka razmisle u kakvom projektu sudjeluju, tko ih, gdje i zašto vodi.
OO HDZ-a BiH Čapljina će ustrajati u vođenju politike koja je uvijek bila u službi naših građana, ali istovremeno nije nikada zanemarila interes Hrvata.