Dobrota ja vrlina Čapljinaca: Ante spasio sugrađaninu Denisu alat od 1000 KM

9063

Još jednom se pokazalo veliko poštenje običnog čovjeka. Ante Šimović iz Grabovina, pronašao je vrijedan alat, predao ga je policiji te je putem Radiopostaje Čapljina tražio vlasnika koji je izgubio Sthil motornu prskalicu.

Ante se vraćao doma poslije napornog radnog dana u Komunalnom poduzeću Čapljina, u podvožnjaka u blizini autobusnog kolodvora na cesti je pronašao paket u kojem je bila prskalica. Ante nije dvoumio, odmah je odnio prskalicu u policiju te je putem Radiopostaje Čapljina tražio vlasnika. Na pitanje zašto se odlučio vratiti prskalicu Ante skromno odgovara”dobro se dobrim vraća”.

S druge strane, dok je Ante bio u “misiji potražnje za vlasnikom”, Denis Čučuković čovjek koji je izgubio motornu prskalicu našao se u velikom problemu. Da stvar bude još gora, Stihlova prskalica je bila posuđena, pa mu nije preostalo ništa nego odmah kupiti drugu i vratit je prijatelju od kojeg je posudio izgubljenu. Na svu sreću pojavio se Ante i riješio me velikog problema ističe Denis.

“Antina gesta duboko me iznenadila, nisam mogao vjerovati da još uvijek ima dobrih ljudi, ovo me duboko iznenadilo” rekao je Denis Čučuković zahvaljujući Anti.