FOTO: Rođendaonica Čapljinko – novi sadržaji i programi na novoj lokaciji

8792

Rođendaonica ”Čapljinko”, koja se nalazi na novoj lokaciji (pored mosta dr. Franje Tuđmana u Čapljini), obogatit će posebno uređenim prostorom i novim, jedinstvenim sadržajima rođendane vaših mališana.

Male Čapljinke i Čapljinci moći će tako sa svojim najboljim prijateljima proslaviti rođendane u prostoru od 120 metara četvornih, koji će im ostati u najljepšem sjećanju.

Uz jedinstveno dekoriran prostor, za slavljenike i njihove goste Rođendaonica ”Čapljinko” osigurala je neograničenu količinu grickalica, sokova, slatkiša, dječjeg šampanjca, kao i gratis tortu iz slastičarnice ”Marlena” bez obzira na broj djece, a uz sve to u ponudi je i facepainting (crtanje lica).

Za djecu od 10 do 14 godina u ponudi je i Teens Disco Party u sklopu kojeg su DJ, ples, i bezalkoholni kokteli.

Ono po čemu je Rođendaonica ”Čapljinko” jedinstvena u Čapljini jesu VIRTUALNE NAOČALE s pomoću kojih slavljenici i njihovi gosti mogu zaroniti i virtualni svijet igrica na Sony Play Stationu!

Iz ove rođendaonice ističu da će uskoro u ponudi biti i novi paketi proslave rođendana, koji će sadržavati Frozen, Minecrast, Mini Maus i Sporty partije.

Pored svega navedenog, u Rođendaonici ”Čapljinko” održavaju se i kreativne radionice (subotom za djecu od 3 do 12 godina), dok je u ponudi i učenje engleskog jezika i to ponedjeljkom (za djecu od 3 do 8 godina).

”Uskoro krećemo i sa projektom ‘Mozgaonica’, koji će se održavati tri puta tjedno – ponedjeljkom, srijedom i petkom, a koji će ponuditi učenje slova, brojeva, logičkih zaključaka i mnogih drugih vještina, a upisi za ovaj program su u tijeku”, ističu iz Rođendaonice ”Čapljinko”.

Rođendaonica ”Čapljinko” izvrsno je mjesto gdje ćete Vašem mališanu prirediti nezaboravnu proslavu rođendana s prijateljima, ili im pak omogućiti učenje engleskog jezika, razvoj kreativnosti i stjecanje novih vještina.

Rođendaonica ”Čapljinko” uz novouređeni prostor nudi mnoštvo novih sadržaja, igara i drugih zanimljivosti. Za više informacija ili zakazivanje proslave rođendana, te upisa u programe Rođendaonice, posjetite Facebook stranicu ”Rođendaonica Čapljinko”, ili se javite na broj mobitela +387/63-240-161.