Majka djeteta sa posebnim potrebama: Ne treba nam pomoć Pere Previšića

9187

Na redakcijski mail Čapljinskog portala čitateljica je poslala osvrt na istup Pere Previšića na OV Čapljina 3.3.2017., a s ciljem zaštite svoga djeteta koje Previšić želi iskoristiti u političke svrhe.
Tekst prenosimo u cijelosti, bez intervencija u tekstu.

Obraćam vam se kao majka djeteta sa posebnim potrebama, koja osjeća dužnost zaštiti svoje dijete, i svu ostalu djecu, od likova (ne osoba, nego likova) kao što je gospodin Pero Previšić.

Naime, na sjednici OV Čapljina 3.3.2017. gdin Previšić je kazao da će se odreći naknade u iznosu od 80 KM i ostale vijećnike pozvao da naprave isto. Bila bi to lijepa gesta da prije toga nije pozvao televiziju da snimi to njegovo „humano djelo“ i doslovno prisiljavao ostale vijećnike da učine isto. Nije mi poznato da je ikada prije išta donirao ili posjetio tu djecu i njihove obitelji. Uzevši u obzir te činjenice, dolazim do zaključka da je za 80 KM htio napraviti sebi reklamu i iskoristiti našu djecu. Kao majci to me jako potreslo i nisam mogla prešutjeti taj gnjusni čin.

Također, želim napomenuti da Vam se ne obraćam ispred neke udruge, već samo kao majka koja ne želi da se njeno dijete iskorištava u političke svrhe. Pomoć udrugama za djecu sa posebnim potrebama je itekako dobrodošla, i hvala svima koji to od srca čine, a takvih ljudi ima i među vijećnicima OV Čapljina, samo što oni ne zovu medije nego se drže Biblije koja kaže: „Neka ti ne zna ljevica što čini desnica“ (Mt 6,3).

Moram napomenuti da se aktualna vlast u Čapljini uistinu interesira za nas i našu djecu i pokušava nam pomoći kako financijski tako i kroz inkluziju, koja nam je daleko potrebnija.
I na kraju, zar doista mislite da čovjek koji u ubilački pohod na nevinog čovjeka vodi svog rođenog sina, želi pomoći našoj djeci?!