[FOTO] Fitness centar ”Life” među posjećenijim štandovima na sajmu fitnessa

8035

Čapljinski Fitness centar Life ovoga je vikenda sudionik prvog specijaliziranog sajma sporta, fitnessa i zdravlja u regiji, koji se održava u Međugorju.

Cilj sajma je okupiti renomirane proizvođače i trgovce sportskih i fitness brandova kao i proizvođače i trgovce zdrave prehrane te fitness trenere koji će posjetiteljima sajma približiti svijet fitnessa i zdravog načina života.

Sajam su posjetila i brojna regionalno ali i svjetski po znana imena u svijetu fitnessa.

Lazar Angelov, najtraženiji fitness model i online trener je bio specijalni gost i zaštitno lice prvog međunarodnog sajma sporta, fitnessa i zdravlja.

Organizatori sajma poručuju kako su organizirali ovaj sajam po uzoru na svjetski poznate sajmove Fibo i Bodypower te se mogu pohvaliti sa renomiranim imenima iz svijeta fitnessa, gastronomije i zdravlja.

”Naši predavači su vrhunski stručnjaci iz svih tematskih oblasti a to su: dr. sc. Tomislav Madžar, Marino Bašić, Tomislav Cvitanušić, dr. Josip Zekić, Igor Čerenšek, Ana Kotzmuth i Nenad Bratković. Poseban gost je i poznati kuhar David Skoko”, istaknuli su organizatori.

Sajam se održava 01. i 02.04 u Etno Selu Međugorje”, a naši Čapljinci se nalaze na štandu broj 36.

Mateo Jovanović promovira svoj rad kao fitness instruktor, ali prezentira i Hard Body level 1 certifikaciju koja će se održati 06. i 07. svibnja u našem gradu, u prostorijama Fitness centra Life Čapljina, gdje će predavači i nositelji certifikacije biti Tomislav Dolušić i Dalibor Delić (HB Master coach) & Branimir Dolibašić, Hard body Diet Coach – HB prehrana.

Iskoristite priliku još danas i posjetite ovaj veliki sajam sporta i fitnessa u našoj blizini i svakako posjetite naše Čapljince.