HOME.TV: Vratila se Nova TV, ponuda obogaćena novim kanalima!

1695

HT ERONET je, s prvim danima travnja, obradovao sve svoje korisnike HOME.TV usluge.

Naime, u ponudu je vraćena Nova TV, jedan od najtraženijih i najgledanijih kanala. U pomno biranoj programskoj shemi ističu se najgledanija središnja informativna emisija ‘Dnevnik Nove TV’, informativni magazin ‘Provjereno’, te najgledaniji lifestyle magazin ‘IN magazin’.

Uz to, HOME.TV, ekskluzivno, samo u svojoj ponudi, ima kanale koji će posebno obradovati djecu i mlađu populaciju, ali i sve one koji su željni novih znanja iz svih područja, te engleskog jezika i povijesti.
Riječ je o kanalima English Club, Da Vinci Learning i H2.

English Club je edukativni TV kanal za učenje engleskog jezika. Namijenjen je cijeloj obitelji. Sastavljen je od niza različitih emisija, dokumentarnih, igranih i crtanih filmova, te glazbenih videospotova, prilagođenih učenju engleskog jezika. Osmislili su ga i razvili iskusni metodičari i nastavnici engleskog jezika. Kanal je, naravno, na engleskom jeziku (http://english-club.tv/).

Da Vinci Learning je inovativni i jedinstveni znanstveno-edukativni TV kanal namijenjen cijeloj obitelji. Da Vinci Learning pruža mogućnost edukacije, zabave i inspiracije u vašem domu. Preveden je na hrvatski jezik, a nudi i mogućnost korištenja snimalice (http://www.davinci-learning.com/hr).

H2 se bavi zanimljivim povijesnim podacima, osobama i događajima, a ističe se vrhunskom produkcijom. Istražuje povijest znanosti, ratova, drevnu i suvremenu povijest (http://www.history.ca/h2-shows/).

Uvođenjem, ekskluzivno, novih kanala u HOME.TV ponudu, HOME.TV se pozicionira kao društveno-odgojni, odgovorni i korisni brend, koji, uz komponentu edukacije i zabave, informiranja i podizanja svijesti, okuplja cijelu obitelj, obogaćuje znanje, te širi vidike.

Inače, svi novi kanali nalaze se u sklopu Osnovnog paketa HOME.TV usluge, priopćeno je iz Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.