Vojvodić: Teško gostovanje u jako nezgodnom trenutku

909

Gabelski GOŠK u otvaranju proljetnog dijela prvenstva Prve lige FBiH ide k svom cilju – osvajanju prvog mjesta i plasmana u Premijer ligu, a što sugerira i 13 osvojenih bodova u drugom dijelu natjecanja što je još jedino postigla Sloga (Simin Han) s kojom se Gabeljani susreću upravo sljedećeg vikenda.

Prethodne nedjelje su savladali Zvijezdu iz Gradačca (1:0) i tako zadržali priključak na minus 1 bod spram lidera Travnika kojem gostuju poslije Sloge.

”Prvo poluvrijeme smo odigrali odlično, s puno dobrih dodavanja i tečne igre. Bili smo opasni i stalno na njihovoj polovici, u drugom nešto slabije, ali nam ipak Zvijezda nije uspjela zaprijetiti. Defanzivom mogu biti zadovoljan, a mislim da smo naprijed trebali zabiti još jedan gol. Ipak bili smo opterećeni rezultatima od dan prije i na kraju je sve dobro prošlo”, rekao je trener Lavova Darko Vojvodić.

GOŠK je u sljedeća dva tjedna na velikom testu jer gostuje Slogi koja je skupila 13 bodova u proljetnom dijelu te lideru Travniku.

”Mislim da i konkurencija ima jednako teške utakmice i da je opet sve do nas. Najvažnije je da prođemo neporaženi u ta dva meča, s tim bih bio zadovoljan”, govori Vojvodić osvrnuvši se i na ostale konkurente osim Travnika:

 ”Ni ostali još nisu otpali jer samo jedna dobra utakmica te vraća u povoljnu poziciju.”

Ipak uoči vikenda trener Lavova isključivo razmišlja o Slogi kojoj će suprotstaviti momčad bez tri važna prvotimca, Darka Đajića, Branirmira Odaka i Nedima Mekića. Zbog ozljede je upitan i Andrija Petrović.

”Sloga je kvalitetna ekipa, nisu slučajno osvojili 13 bodova kao mi. Ovo je teško gostovanje u jako nezgodnom trenutku. Ponovno smo bez tri igrača, ali za nas je važno da smo na dobrom putu kad je u pitanju naša igra. Najavljivao sam da ćemo igrati čvrsto, tvrdo, da nećemo primati puno golova i mislim da smo na dobrom putu”, zaključio je Darko Vojvodić.