TopUp usluga: Inovacija za brzo, jednostavno i besplatno slanje dopune !hej kredita

1154

Potpisivanjem Ugovora između HT ERONETA i Sberbank BH službeno je objavljen početak zajedničke suradnje preko aplikacije mobilnog i elektroničkog bankarstva.

Riječ je o inovativnoj usluzi na našem tržištu koja omogućava klijentima Sberbank BH slanje dopune !hej kredita na bilo koji prepaid broj HT ERONET-a.

Korištenje usluge je brzo, jednostavno i besplatno, kako za pošiljatelja, tako i za primatelja dopune.

„Naši klijenti očekuju inovacije koje će im uvijek biti nadohvat ruke. S tim u vezi posebnu pažnju posvećujemo razvoju brzih i jednostavnih usluga. Drago mi je što u  HT ERONET-u imamo pouzdanog partnera za razvoj digitalnog bankarstva u Bosni i Hercegovini jer Banka i telekom operater su neizostavni članovi digitalnog ekosustava“, izjavio je Jasmin Spahić, član Uprave Sberbank BH.

„Kako je suvremena komunikacija nezamisliva bez pametnog telefona i online platformi, kreirali smo TopUp uslugu koja će biti dostupna za dopunu prepaid korisničkih brojava HT ERONET-a. Vjerujem da zajednički možemo olakšati svakodnevnu komunikaciju naših klijenata“, dodao je Spahić.

„HT ERONET i na ovaj način želi približiti svoje usluge sadašnjim i budućim korisnicima, i mogu kazati kako ovaj današnji događaj predstavlja daljnji korak u digitalnoj transformaciji i najavu novih projekata HT ERONET-a u tom području, a sve u korist zadovoljstva korisnika, te olakšanja i pojednostavljenja dostupnosti usluga. Zadovoljstvo našeg korisnika nam je na prvom mjestu i vjerujemo da će i ova usluga koju nudimo zajedno s našim partnerom Sberbank, naići na pozitivne reakcije. Naravno, HT ERONET nastavlja sa svojim aktivnostima na putu digitalne transformacije i poslovanja iz Clouda, što je imperativ suvremenog doba, i aktivno sudjeluje u digitalnom osvješćivanju i edukaciji ukupnog digitalnog ekosustava“, izjavio je Tomislav Ruk, član Uprave HT ERONET-a i izvršni direktor za nepokretnu mrežu na konferenciji za novinare.

Slanje dopune !hej kredita TopUp uslugom na prepaid brojeve HT ERONET-a bit će moguće od 1. svibnja, priopćeno je iz Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a.