Trebate 360° fotogafije u Čapljini? Tu smo za vas!

7452

360° fotografija postala je jako popularan način za prezentiranje prostora restorana, caffe barova, hotela, kao i nekretnina za prodaju.

Riječ je o fotografiji koja promatrača ”stavlja” u prostor i koji jednostavnim pomicanjem računalnog miša ili pomjeranjem ”pametnog telefona” gleda Vaš objekt kao da je tamo.

Uz dodatke poput naočala za virtualnu stvarnost osjećaj prostora se iznimno pojačava.

Agencije za nekretnine u svijetu ovu su priliku već prepoznale kao pomoć pri prodaji nekretnina dok mnogi hoteli u Bosni i Hercegovini koriste ovu tehnologiju za prezentaciju svojih usluga klijentima.

Također, ova vrsta fotografija koristi se za prezentaciju interijera automobila, kao i za virtualne šetnje na otvorenim prostorima.

Naš rad na ovom polju i usluge do sad su prepoznali brojni caffe barovi, restorani, hoteli u Čapljini i Hercegovini.

Uslugu za snimanje Vaših objekata nudi i Čapljinski portal, koji posjeduje potrebnu opremu za izradu ovih fotografija, kako interijera tako i eksterijera, te stojimo na raspolaganju svim klijentima za ovu uslugu.

Za sve dodatne informacije i ponude budite slobodni kontaktirati nas putem telefona na broj 063/808-889, ili na e-mail capljinski.portal@gmail.com.

Budite u korak s tehnologijom i unaprijedite svoje poslovanje!