[FOTO] GOŠK teškom mukom do pobjede

2582

U 25. kolu Prve nogometne lige FBiH ekipa GOŠK-a je jedva pobijedio ekipu Radničkog iz Lukavca. Krajnji rezultat utakmice bio je 2:1.

U prvom poluvremenu, gosti su poveli golom Danijala Aljukića, a na predah se otišlo neriješenim rezultatom (1:1), zaslugom Darka Džajića.

Nastava drugog poluvremena za ekipu GOŠK-a bio je sretan jer su poveli golom Mirsada Ramića, ali zbog prigovora na suđenje isključen je Džajić pa se tako GOŠK do kraja susreta morao braniti sa deset igrača.

”U utakmicu smo ušli dosta lošije nego što smo mislili, napravili smo veliku tehničku grešku i tako primili gol. Dosta smo se pitali u ovoj utakmici s obzirom da je vrijeme bilo teško te da je ekipa Radničkog neugodan protivnik. Otkad sam došao igrati u GOŠK smatram da nam je ovo najlošija utakmica, ali bitno je da smo pobijedili i osvojili tri boda”, ističe Nedim Mekić igrač NK ”GOŠK”.

Sljedeću utakmicu ekipa GOŠK-a gostije u Kaknju, a Mekić najavljuje pobjedu.

”Narednu utakmicu, koju igramo u Kaknju moramo pobijediti jer to kolo koje nam dolazi odlučuje tko će ući u Premijer ligu. Prošle godine u zadnjem kolu izgubio sam titulu, zapravo, ulazak u Premijer ligu, ali se nadam da ćemo pobijediti Rudara. Na nama je veći pritisak i svakako smatram da smo kvalitetnija ekipa od njih’‘, zaključio je Mekić.

Trener Darko Vojvodić nije pokazao oduševljenje svojih igrača u utakmici protiv Radničkog.

”Nisam zadovoljan igrom protiv ekipe Radničkog. Odigrali smo loše i nismo zaslužili pobjedu, igrači su bili dosta nervozni i nisu imali ideju, a smatraju da će pobjeda doći sama od sebe. Radnički se dobro postavio, momčad se borila tijekom cijele utakmice jer danas nikoga nije lako pobijediti. Svakako treba reći da smo mi u ovoj utakmici bili najslabija karika. Što se tiče igrača Džajića koji je dobio crveni karton mogu komentirati samo jedno, igrači nisu tu da dijele pravdu pet kola prije kraja, kad iz iskustva znamo da svak lovi u mutnom, a mi na to trebamo ostati strpljeni koliko je to moguće”, kazao je Vojvodić.

Igrač Džajić je dobio crveni karton radi prigovaranja na suđenje, ali trener Vojvodić konstatira da za lošu igru nisu krivi suci.

”Nama za ovu utakmicu nije kriv sudac. Mi smo ti koji su danas podbacili i moramo dobro razmisliti što i kako dalje. Ovo nam nije prvi put, moramo se skrpit i igrati puno bolje. Utakmicu protiv Radničkog smo morali riješiti puno ranije, puno lakše i puno bezbolnije. U Kaknju nas čeka sigurno motiviran protivnik, a ja se nadam da ćemo se skupiti i otići na utakmicu koja nam puno znači. Imamo dovoljno iskustva da odigramo puno bolje nego što smo to napravili u ovom kolu”, ističe Darko Vojvodić.