MOST poražen u Metkoviću, Grmoja pljuje po Hercegovcima

25627

Nikola Grmoja, kandidat Mosta za župana, optužio je HDZ Metkovića, posebno Milijana Brkića da je “automobilima dovozio ljude na izbore” i to iz Hercegovine! Konkretnijih podataka o tome o kojem se broju Hercegovaca radi nije rekao.

Mostovci su nervozni jer su doživjeli poraze u svojim utvrdama. Naime, Nikola Dobroslavić, kandidat HDZ-a, osvojio je 48,95 posto glasova, a Grmoja se smjestio na drugo mjesto, osvojivši 23,97 posto glasova.

Grmoja je, pak, ustvrdio da je Most pobijedio u Metkoviću te da se promjene događaju na razini Hrvatske.

”Prije bi se župani HDZ-a prošetali županijama, ali sada to više ne mogu. Ulazim u drugi krug, vrijeme je za energičnog župana, koji će rješavati probleme građana”, rekao je Grmoja te kao primjere naveo Vrgorac, Knin i Omiš, prenosi N1.

HDZ je optužio za dovlačenje Hercegovaca na glasovanje.

”U Metkoviću smo pobijedili, uz svu mašineriju HDZ-a Milijana Brkića i Ivana Mišetića koja je došla ugroziti Most”, rekao je Grmoja te dodao kako je vidio da su protivnici danas automobilom dovozili ljude na glasovanje.

Kako tvrdi, HDZ je u Metković dovodio ljude iz Hercegovine na glasovanje.

Prema najnovijim rezultatima Državnog izbornog povjerenstva, nakon svih obrađenih glasova, Mostova kandidatkinja Ujdur osvaja 40,56 posto u utrci za gradonačelnika, a HDZ-ov Milan 38,53 posto glasova. Ujdur je Milana nadjačala za samo 182 glasa.