Prce sa 10 golova predvodio Azoty do brončane medalje

3617

Azoty Pulawy svladao je sinoć u uzvratnom meču play-offa za treće mjesto ekipu MMTS KWYDZIN sa 30:20 (17:12) i ukupnim rezultatom 48:44 stigao do velikog uspjeha.

Iako se nakon prvog meča i neugodnog poraza od 18:24 osvajanje trećeg mjesta činilo kao nemoguća misija, Nikola Prce odigrao je najbolji meč sezone i to, kao što on to obično uradi, kad je najpotrebnije, postigavši 10 golova, od čega čak 7 sedmeraca bez ijednog promašaja.
Naš reprezentativac je u ključnim trenucima, kada se lomio rezultat, svojim golovima spriječavao goste da se rezultatski odmaknu.

Ovo je za Nikolu i njegove suigrače treća uzastopna bronca, što, uz aktualne europske prvake, momčad Vive Tauron Kielce, te Orlen Wislu Plock, predstavlja veliki uspjeh.
Nikola je sa deset golova iz sinoćnje utakmice zaključio sezonu sa 153 pogotka u 36 odigranih susreta.

U tri godine koliko je do sada proveo u poljskom klubu, u 108 odigranih mečeva postigao je 486 golova i jedan je od najboljih igrača u povijesti ovog kluba.

Dobre igre donijele su mu i nominaciju za najboljeg beka te najboljeg igrača lige, a proglašenje će biti održano na gala svečanosti u ponedjeljak, 29.05. u Varšavi.