Odbojkašice Čapljine otputovale na međunarodni turnir u Zagreb

5479

Odbojkašice Čapljine otputovale su rano jutros u Zagreb, gdje će sudjelovati na međunarodnom turniru ”Trofej Grada Zagreba 2017.”

Djevojke će prve utakmice odigrati već danas (petak), a sastat će se sa kadetskom reprezentacijom Srbije, a potom sa ekipom Ancone.

One ističu kako su presretne što će nastupiti na ovom turniru i ove godine te na taj način braniti boje Čapljine i steći nova sportska prijateljstva.

”Ovaj turnir je postao obaveza Čapljine, dogovor sa ljudima iz Sportskog saveza Grada Zagreba je da Čapljina sudjeluje na svakom turniru. I ove godine turnir će biti dosta jak, što je za naše djevojke jako dobro iskustvo”, ističe za ČA::portal predsjednik HOK ”Čapljina” Miloš Jelčić.

Inače, radi se o turniru prve kategorije za djevojke ovog uzrasta u Europi.

”Ovo je jedan veliki turnir na kojemu ćemo vidjeti u kojoj smo fazi trenutno, a posebna stvar je sklapanje novih prijateljstava i poznanstava. Zahvalio bih svim ljudima koji su na bilo koji način pomogli da naše djevojke odu na ovaj turnir”, napominje Jelčić.

Na turniru će nastupiti ekipe Čapljina, Ancona, Beograd, Mlađa kadetska reprezentacija Srbije, Livno, Sisak, Zagreb I i Zagreb II.