FOTO | Lujo Ilić izabran za predsjednika GOŠK-a

6395

Lujo Ilić novi je predsjednik Nogometnog kluba ”GOŠK” iz Gabele. Tako su odlučili izaslanici na izborno-izvještajnoj skupštini kluba koja je u ponedjeljak održana u Gabeli.

Luji Iliću u radu će pomagati dopredsjednici Goran i Damir Sušak, dok su je za predsjednika Skupštine izabran Pero Jurković, a njegov zamjenik je Živko Korda.

Predsjednik nadzornog odbora je Dragan Rajič, a članovi  Mirko Sušak i Marko Pavlović, dok je predsjednik Upravnog odbora Nikica Pehar, a članovi Ilija Jurković ,Pero Arapović, Mladen Pavlović, Milan Prskalo, Vinko Jurković, Dušan Tarana, Ivan Ilić, Nikica Mustapić, Mirko Arapović, Nikica Sušak, Franjo Kraljević, Marinko Vulić, Tomislav Ćorić i Luka Bezer.

”Večeras smo se okupili da izabremo ljude koji će voditi GOŠK na veoma kvalitetan način, i koji će biti odgovorni za rad i rezultat kluba u Premijer ligi. Mi još nismo svjesni kako smo veliku stvar napravili samim plasmanom u Premijer ligu, a ispred nas je još dosta posla oko pripreme za natjecanje – od uređenja stadiona, sređivanja papirologije, pripreme igrača koja kreće 15. lipnja… Svi se moramo maksimalno uključiti kako bi od ovoga napravili jednu uspješnu i dugoročno održivu lijepu sportsku priču”, poručeno je iz Gabele.

Također je istaknuto kako svi oni koji žele pomoći klubu mogu to učiniti i kupovinom godišnje ulaznice čija je cijena 70 KM, a koju mogu dobiti kod rizničara Marinka Vulića (063/429-380).