FOTO | Novo u Čapljini: Sladoled u obliku špageta!

13758

Nešto novo, nešto ekskluzivno, i nešto što je iznimno rijetko u Bosni i Hercegovini – tako bi se u najkraćim crtama moglo opisati ono što će od ovoga vikenda svojim posjetiteljima ponuditi Palačinka bar ”Mamma mia” u Čapljini!

Naime, Čapljinci će moći uživati ni manje ni više nego u sladoledu u obliku špageta, jednoj od najtraženijih poslastica talijanskih majstora. Radi se o impresivnom desertu koji se transformira u neobičnu poslasticu koja će zadovoljiti ukuse najprobirljivijih ljubitelja slastica.

U ponudi Palačinka bara ”Mamma mia” Čapljina tako će se naći špageti kiwi, špageti šumsko voće, špageti carbonara, špageti bolognese, špageti jogurt, špageti čokolada…

Inače, radi se o desertu koji je davne 1960. godine osmislio Talijan Dario Fontanela, a koji je u to vrijeme bio najpopularnija slastica. Posljednjih godina ovaj desert vratio se trijumfalno na postolje najtraženijih u Europi, a Čapljina je jedan od gradova u BiH u kojemu možete kušati ovu slasticu!

Uz sve to, iz Palačinka bara ”Mamma mia” poručuju kako su na meniu i ekskluzivni sladoled kupovi poput ”Coppa dinja”, ”Coppa Mamma mia”, ”Copa Poker”, ”Copa Tropicale” i mnogi drugi.

Posjetite Palačnika bar ”Mamma mia”, koji se nalazi u tržnom centru u Čapljini, kušajte ove jedinstvene slastice i rashladite se u ove vruće ljetne dane!