FOTO | Provedite ljeto na izletištu Restorana Lopoč, u programu i dnevni izleti!

4190

Poznati neretvanski Restoran Lopoč u Momićima otvara vrata svoga raja i ponudu prilagođava i domaćim gostima.

Nadaleko poznat po foto-safariju i izletima neretvanskim lađama po rječici Norin, kroz močvarno područje delte Neretve, Restoran Lopoč je ovoga ljeta svojim posjetiteljima pripremio nove programe, prilagođene kako za strane tako i domaće goste.

Ovaj jedinstveni program na koji možete povesti svoje goste i prijatelje kako bi uživali u čarima Neretve započinje već slijedećeg petaka, 23. lipnja, kada starta novi zabavni program Gusarska večer u srcu močvare, dok u nedjelju, 25. lipnja, započinju izleti Zelena rijeka – izgubljeni grad.

Program ide svakog petka i nedjelje, a mi vam donosimo nešto više detalja…

Gusarska večer u srcu močvare

Kako smo već naveli, Gusarska večer u srcu močvare će se održati u petak, 23. lipnja, gdje možete provesti lijepu večer u ugodnom ambijentu gusarskog otoka uz muzičare i izvrstan roštilj.

Povedite svoje prijatelje na vožnju neretvanskom lađom uz autohtono piće dobrodošlice, roštilj, krumpir salatu na domaći i kruh ispod peke. Program počinje okupljanjem ispred Restorana Lopoč, a ukrcaj i polazak su od 19:30 do 20:00 sat, a povratak pred restoran slijedi u ponoć, 00:00h. Cijena programa iznosi 150 kuna, piće nije uračunato u cijenu.

Zelena rijeka – izgubljeni grad

U nedjelju 25. lipnja provedite trenutke za sjećanje na dnevnom izletu Zelena rijeka – izgubljeni grad. Predviđena je vožnja lađom, ručak na izletištu restorana Lopoč, meso s roštilja s prilogom krumpir na neretvanski način, kruh ispod peke, piće alla carte. Polazak je u 12 sati ispred restorana Lopoč, a povratak po želji u 15, 16 i 17 sati. Cijena ovog programa iznosi 100 kuna.

Pored ova dva programa ovoga ljeta močvarno područje delte Neretve će oživjeti i subotnji zabavni program kada vas na izletištu Restorana Lopoč očekuju razni DJ-i i zabavni program do kasno u noć. Robinzonski turizam u koji je uključeno i noćenje. Ali o tome ćemo nešto više u narednim objavama.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i budite dio ove divne priče jer je broj gostiju ograničen.

Rezervacije na tel +385(0)20/693-034 ili e-mail lopoc1momici@net.hr, kao i na web stranici www.restaurant-lopoc.com.

Restoran Lopoč godišnje posjeti između 16 i 17 tisuća gostiju. Sezonu započinju 1. travnja sa danima jagoda, slijedi nautički turizam te izleti s dubrovačkog područja, Makarskog primorja i Splita.

U kolovozu i rujnu imaju dane smokava a početkom listopada započinju dani mandarina gdje ih u tom periodu posjeti preko 10 tisuća gostiju, koji uz gusarski program, pjesmu i zabavu uživaju u carstvu mandarina sve do 12. mjeseca.

Ovom jedinstvenom ponudom Restoran Lopoč svu ljepotu neretvanskog kraja želi približiti i domaćim gostima. Veselimo se skorom susretu!