Nogometaši Goška s nestrpljenjem iščekuju početak nove sezone

2309

Povratnici u Premijer ligu BiH nogometaši Goška iz Gabele u Kupresu se marljivo spremaju za početak sezone, a po riječima trenera Slavena Muse sve protječe u najboljem redu i svi s nestrpljenjem očekuju 22. srpnja kada će Gabeljani gostovati kod Željezničara u susretu prvog kola.

– Na Kupresu imamo odlične uvjete za trening, iako teren nije baš idealan. Jedini problem je što zbog velikog nevremena nismo proteklog vikenda mogli odigrati utakmicu protiv Slobode. Međutim, ostale dane smo naporno trenirali i ispunili smo sve ono što smo zacrtali, i što je najvažnije nemamo ozljeda – kazao je Musa.

Gošk je ovoga tjedan dobio i dva pojačanja iz Zrinjskog, vratara Dalibora Kozića i veznjaka Rijada Kobiljara, koji bi, po Musinim riječima, trebali dati dodatnu dimenziju njegovoj momčadi.

– Vjerujem da će Kozić i Kobiljar biti velika pojačanja. Dobili smo kvalitetnog vratara koji će nam donijeti stabilnost u obrani i mladog, iznimno kvalitetnog igrača Kobiljara. Sada je na meni zadatak da Rijada što prije prilagodim za naš stil igre i da te njegove individualne kvalitete što bolje uklopim u našu momčad – smatra trener Goška.

Iako prijelazni rok još traje, Musa kaže kako je kadar njegove momčadi s dva posljednja imena otprilike zaokružen.

– To su bile pozicije koje smo trebali popuniti i praktički možemo reći da je za nas prijelazni rok završen – kazao je Musa.

U dosadašnjem tijeku priprema “Lavovi” iz Gabele odigrali su dvije utakmice protiv Zrinjskog. U obje je uspješniji bio aktualni prvak 4:1 i 1:0, a do kraja priprema odigrat će još tri prijateljska susreta.

U subotu, 8. srpnja, u 17.30 sati, u Vitezu će gostovati kod istoimenog domaćina, 13. srpnja u Mostaru će se sastati Velež – Gošk, a posljednju provjeru nogometaši Goška imat će na svom stadionu 16. srpnja protiv Čapljine.

– Nemam više ni prostora ni vremena za neke dodatne provjere. Približavamo se prvenstvu i s nestrpljenjem iščekujemo prvo kolo i gostovanje kod Željezničara – dodao je trener Gabeljana.