Trener GOŠK-a Slaven Musa: Zadovoljan sam pripremnim utakmicama

2840

U svojoj četvrtoj pripremnoj utakmici gabelski GOŠK je upisao i prvu pobjedu, a savladali su prilično neočekivano i rezultatski uvjerljivo Velež u Mostaru (3:0).

Rođenima je to bila četvrta test utakmica i četvrti poraz, sigurno je da su već u ovom susretu htjeli i rezultatski popraviti dosadašnji dojam. Ipak Lavovi su otvorili utakmicu eurogolom iz slobodnjaka Marka Mišića…

”Dali smo tri gola, možemo biti zadovoljni… dosta tvrda, čvrsta utakmica, Velež agresivan. Objektivno mi smo iskoristili njihove slabosti, oni su ipak mladi, naivni, dok mi imamo dosta iskusnu ekipu. Krenuli smo eurogolom iz slobodnjaka Mišića, imali odličnu akciju za 2:0. Malo smo uspjeli i osvježiti ekipu prije priprema na Kupresu”, komentirao je trener GOŠK-a Slaven Musa.

Drugi gol je zabio Elvir Čolić, a treći Darko Đajić.

”Zabili smo ovoga puta dva gola iz prekida (Mišić iz slobodnjaka i Đajić poslije kornera, op.a.), bili smo čvrsti, kompaktni, igrali s dva napadača. Velež nam je pravio dosta problema jer bili su agresivni, izlazili na naše stopere, međutim mi smo to dosta dobro riješili tako da na kraju mogu biti zadovoljan”, zaključio je Musa.

Iako se činilo da su kompletirali tim posljednja vijest je kako je GOŠK napustio dosad standardni stoper Matej Senić. Kako stvari stoje on će karijeru nastaviti u Varaždinu, članu Treće HNL.

”Sad tražimo novog stopera, u kontaktima smo s dva – tri igrača i nadamo se da ćemo riješiti to do kraja ovoga vikenda, ali prije nego završimo nećemo govoriti o imenima”, kaže musa.

U duelu s Veležom je prvi tim ostao na terenu nekih 75 minuta i to je bila glavna proba uoči starta Premijer lige 22. srpnja i utakmice 1. kola s Željezničarom na Grbavici. Ostala je još samo provjera s Čapljinom 16. srpnja u Gabeli.

”Protiv Čapljine ćemo malo više mijenjati”, najavio je Slaven Musa.