FOTO | Čapljinska ljepotica zasjala punim sjajem; slobodno još samo par stanova

11544

Radovi na izgradnji stambene zgrade u naselju Peline polako se približavaju kraju, a ”čapljinska ljepotica” punim će sjajem zasjati početkom rujna, za kada je najavljen kraj radova na objektu.

Da za ovu zgradu vlada ogromno zanimanje potvrđuje i činjenica kako je većina stanova već prodana. Kako doznajemo od investitora, ostali su slobodni još samo dvosobni stanovi od 62 i 69 metara četvornih, te trosobni stanovi od 77 metara četvornih.

Vrijedi i napomenuti kako cijena kvadrata stana u ovoj zgradi iznosi 1.500 KM.

Inače, zgrada ima šest katova, a na svakom katu nalazi se sedam stanova. Uz to vrijedi istaknuti kako zgrada ima 20 garaža, koje se kupuju zasebno, odnosno odvojeno od stanova.

Ono što je najzanimljivije jeste posebna ponuda koja se nudi kupcima stana u ovoj zgradi, a što Čapljinci do sada nisu imali priliku vidjeti. Naime, uz kupovinu stana svi kupci potpuno besplatno dobivaju dizajn interijera!

Dizajnerska firma ”Ladrasta Design Studio” stoji na raspolaganju kupcima stana u ovoj zgradi kroz čitav proces. Na taj način kupci imaju mogućnost da uz stručnu pomoć i savjete osmisle prostor, izaberu namještaj i ostale detalje, nakon čega dobiju cijeli nacrt sa svim detaljima.

”Ovime će kupci unaprijed znati kako će prostor izgledati i mogu uštedjeti puno vremena (obilaženje salona, razgovori i pregovori sa majstorima, rokovi isporuka…), novca (kupovina na količinu donosi popuste za čitavu zgradu) i na kraju – živaca. Uz našu pomoć stan može odmah biti useljiv”, ističu za Čapljinski portal iz ”Ladrasta Design Studia”.

Više detalja možete provjeriti na Facebook stranici Ladrasta, a više informacija možete dobiti pozivom na broj mobitela +387/63-447-125.