FOTO | Mladi nogometaši osvojili broncu na Sportskim igrama mladih u Sarajevu

1819

U finalu Sportskih igara mladih u Sarajevu, udruženim snagama treće mjesto osvojili su mladi nogometaši Hrvatskog nogometnog kluba ”Višići” i škole nogometa ”Limači”, generacija 2006. godište.

U završnici mladi nogometaši iz Čapljine odigrali su četiri utakmice. Pobjede su upisali nad ekipama ”Zvijezda” iz Gradačca 3:1, MNK ”Futsal” Ljubuški 4:0, FK ”Vogošća” 1:0, a poraz su doživili u polufinalu od ovogodišnjeg osvajača igara NK ”Bosna Visoko” 0:1.

”Dječaci su u Sarajevu odigrali vrlo dobar turnir. Svakako da ostaje žal za tim minimalnim porazom u polufinalu i što se nije ponovio prošlogodišnji uspjeh kad je generacija 2005. godište osvojile igre, ali opet ovo je dosta vrijedan rezultat u jako velikoj konkurenciji i više nismo nepoznanica, nego možemo reći ”Svi u Bosni i Hercegovini znaju za nas”. Također htio bih istaknuti da smo dodatno etablirali kao jedna od najuspješnijih škola nogometa u državi te me dodatno veseli da su dječaci svojim pristupom i ponašanjem stekli simpatije i izvan nogometnih krugova”, izjavio je trener mladih nogometaša Josip – Ilija Kalfić.