Rođendaonica Čapljinko: Tečaj jezika, kreativna radionica i mozgaonica

2333

Rođendaonica ”Čapljinko” u Čapljini postala je nezaobilazno mjesto u odrastanju svakog mališana iz Čapljine. Ne radi se samo o proslavama rođendana, nego naši sugrađani ovdje stječu i prve kompetencije i pripremaju se za školske dane, kao i za život.

Osim proslava rođendana, Rođendaonica ”Čapljinko” nudi i tečaj engleskog jezika, kreativnu radionicu kao i program mozgaonice.

Kreativna radionica – održava se svake subote od 10.00 do 13.00 sati. Svako dijete ima potrebu da uposli prstiće i da stvara i mašta, zato u našim kreativnim radionicama stvaramo razne stvarčice, životinje, biljke, crtamo i družimo se. Cijena radionice iznosi pet KM za tri sata, a obavezno je svoj dolazak najaviti ranije.

Mozgaonica – odnosno mala školica, održava se tri puta tjedno, i to od 10.00 do 13.00 sati. Program je osmišljen za djecu predškolskog uzrasta od četiri do sedam godina, a na mozgaonici djeca uče razne stvari, od osnovnih kako zavezati šnjure na cipeli, do snalaženja u prostoru, kao i slova, brojanje, a u sklopu koje će imati i krativne i likovne radionice. Djeca će u društvu svojih vršnjaka i pod nadzorom pouzdanih odgajatelja i učitelja kroz rad, igru i druženje steći osnovne vještine i znanja koji će im dobro doći u daljnjem obrazovanju. Cijena iznosi 50 KM za jedan mjesec, a upisi su u tijeku.

Tečaj/instrukcije engleskog jezika za osnovnu i srednju školu – Tečaj će se izvoditi dva puta tjedno za svaku grupu učenika, u trajanju od jednog sata (60 min). Broj učenika je ograničen, s tim da je minimalan broj učenika u grupi dva, a maksimalan šest. Cijena pojedinačnog sata je pet KM, odnosno 40 KM mjesečno. Ukoliko tečaj odluči pohađati još jedan član iz iste obitelji, cijena će biti umanjena, i iznosit će 30 KM mjesečno. Tečaj će pratiti školski plan i program. Polaznici će biti u mogućnosti dodatno obraditi i usavršiti školski nastavni sat, odraditi ili dobiti smjernice za izradu domaćeg uratka, te se kvalitetno pripremiti za svaki novi školski nastavni sat.

Rođendaonica Čapljinko – nudi nezaboravne proslave rođendana, što se dokazalo kroz proteklih šest godina kroz koje je Rođendaonica učinila posebnim više stotina proslava rođendana, uz uvijek nove sadržaje i projekte. U lijepo uređenom prostoru, u kojem se nalazi dvorac na puganje, igrlaišta, karaoke, odnosno cijeli jedan mali grad, i uz pomoć stručnih animatora činimo proslave rođendana posebnim i nezaboravnim, i činimo da se svako dijete osjeća posebno. Proslava rođendana traje dva i pol sata i svaka je proslava posebno osmišljena. Za svakog slavljenika nudimo gratis tortu u temi po izboru.

Iznajmnjivanje maskota – U Rođendaonici ”Čapljinko” možete iznajmiti i maskote  – Minny, Olaf, Minecraft i Dora za zabave koje se održavaju izvan rođendaonice.

Za sve ostale detalje možete posjetiti Facebook stranicu Rođendaonica Čapljinko, ili se javiti na broj mobitela 063/240-161, a putem kojega možete zakazati sudjelovanje Vašeg djeteta na satu engleskog jezika, kreativnoj radionici ili programu mozgaonice.