Škola nogometa ”Limači” kreće s radom 2. rujna – upisi u tijeku

1632

Ponovni početak rada Škole Nogometa “Limači” Čapljina nakon ljetnog raspusta je u subotu, 2. rujna.

Od subote također i kreću upisi novih članova. Uzrast djece sa kojom se radi je od 6 do 10 godina tako da pravo upisa imaju dječaci 2007. godište i mlađi, te djevojčice 2006. godište i mlađe.

Škola nogometa sa svojim radom već djeluje šestu godinu, i uz mnogobrojne uspjehe u vidu osvojenih pehara i medalja na turnirima u čitavoj regiji, “Limači” se ističu i svojim ponašanjem tako da su rado viđen gost gdje god da dođu igrat, a na tome se posebno i radi u školi da uz nogometno znanje koje se prenosi na djecu, da ih se pravilno odgaja i u svim drugim aspektima života.

Djecu u Školi nogometa osim treninga očekuju i mnogobrojne prijateljske utakmice, turniri, te nastupi u ligi za najstarije polaznike.

Nakon odlaska u inozemstvo osnivača škole Draženka Krmeka, novi voditelj škole nogometa je Josip-Ilija Kalfić – magistar fizičke kulture, trener sa UEFA Licencom, te dugogodišnji trener u školi nogometa.

Treninzi se održavaju tri puta tjedno u balon dvorani u Čapljini. Prvi trening će biti u subotu u 08:00 sati za 2009. godište i mlađi, a u 09:30 sati za 2007. i 2008. godište, a raspored treninga za utorak i četvrtak će biti utvrđen naknadno.

Sve ostale informacije možete dobiti na broj 063/822-741 (Josip-Ilija). Također možete se informirati i preko Facebook stranice škole.