FOTO | U Čapljini niče nova stambena zgrada

5626

Potražnja za stanovima u Čapljini očito proteklih godina diktira stanje na tržištu nekretnina, pa su investitori odlučili ulagati u izgradnju stambenih objekata u ovom gradu na jugu Hercegovine.

Iako je u Čapljini o posljednjih pet godina niklo čak pet stambenih zgrada, a samim tim i više od stotinu stanova, investitori ne staju sa izgradnjom novih objekata.

Početkom listopada započeli su radovi na izgradnju zgrade u naselju Peline, a za samo par dana iskopani su temelji zgrade. Strojevi užurbano rade, a sunčano vrijeme ide u korist radnicima, koji punom parom završavaju pripremne radove, piše Bljesak.info.

Jedna od posljednjih izgrađenih zgrada otvorila je vrata stanarima krajem rujna, a u svim zgradama koje su bile građene stanari su stanove kupovali unaprije.

Zanimljivo je istaknuti kako su sve nove zgrade izgrađene u naselju Peline, na ulazu u Čapljinu, te kako su stanovi u svim zgradama prodani u rekordnom roku.

Zanimljiv je i podatak kako za stanove nisu zainteresirani samo Čapljinci. Naime, prema onome što smo doznali od investitora, dosta mladih bračnih parova iz Mostara, Ljubuškog i Čitluka zainteresirano je za stanove u Čapljini.