FOTO | Boutique ”La Kora” svečano otvorio vrata u Čapljini

16898

Svoja vrata za sve posjetitelje danas je u Čapljini svečano otvorio butik ”La Kora”. Uz glamurozno otvorenje na kojemu su se brojni Čapljinci mogli počastiti različitim slasticama i šampanjcem, prostor je bio ispunjen različitim modnim kreacijama.

Na otvorenju navedenog butika prisutna je bila i Tea Bošković, aktualna prva pratilja Miss Hrvatske, kao i načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić.

Inspiraciju za otvorenjem ovakvog oblika butika vlasnica Ana Mihalj je prikupljala iz raznih ideja, a posebno što svim djevojkama u Hercegovini i okolici želi otvoriti butik sa ”must have” proizvodima i različitim haljinama za različite prilike.

Ideja vlasnice je da se mladenački krojevi podignu na jednu višu razinu i da se ljepšem spolu ponudi nešto novo u gradu.

”Na ideju o otvorenju ovakvog tipa butika došla sam shvativši da u Hercegovini, točnije Čapljini, Mostaru, Ljubuškom i Čitluku nema baš neki ovakav oblik butika, kao ni u Hrvatskoj – u Metkoviću, Pločama i općenito nekim manjim gradovima bliže Čapljini. Također, ovdje u La Kori možete pronaći razne haljine, za sve prigode, prilike, duge, kratke, za sve budžete i za svačiji ukus”, istaknula je Ana Mihalj, vlasnica novootvorenog butika La Kora.

Novi butik ”La Kora” možete posjetiti svakim radnim danom od 8 do 20:00 sati te subotom od 8 do 13 sati.