FOTO | Izvršena prozivka u Gabeli: Lavovi krenuli sa pripremama

2093

Nakon što je trener GOŠK-a Feđa Dudić izvršio prozivku za proljetni dio prvenstva, nogometaši GOŠK-a počeli su pripreme.

Gabelski Lavovi okupili su se na stadionu Perica Pero Pavlović, a na prozivci je jedini opravdano izostao Rijad Kobiljar koji se momčadi priključuje u petak.

Trener GOŠK-a Feđa Dudić otkrio je plan priprema za ‘lavove’ te što ih sve očekuje u nastavku proljetnog dijela prvenstva.

”Prvi trening nakon prozivke krenuo je onako kako smo i planirali što je dobro jer nije bilo nikakvih odgađanja. Prvih pet dana radit ćemo po jedan trening dnevno, a trenirat ćemo tu u Gabeli na našem terenu. Šesti dan planiran je kao slobodan te nakon toga nam slijedi prva utakmica, 17. siječnja protiv Sarajeva. 22. siječnja idemo u Međugorje gdje treniramo i pripremamo se sve do 29. siječnja nakon čega se vraćamo u Gabeli. Nakon priprema u Međugorju igramo turnir Andrija Anković, a već 10. ili 11. veljače je dogovorena utakmica protiv Travnika. 17. veljače u Mostaru igramo prvenstvenu utakmicu protiv Zrinjskog nakon čega kreće borba za opstanak”, kazao je Feđa Dudić, trener GOŠK-a.

Na upit jesu li četiri prijateljske utakmice premalo za pripreme prije početka sezone Dudić odgovara: ”Dok budemo na pripremama u Međugorju odigrati ćemo tri utakmice, tako da je u planu sedam odigravanja prijateljskih i pripremnih utakmica prije početka prvenstva.”
Znamo kako je na prozivci GOŠK-a jedini nedostajao Kobiljar, no trener ističe da je on već prije dobio dopuštenje da se ekipi pridruži u petak.

”Od starih igrača jedino nam fali Rijad Kobiljar koji je dobio dozvolu da može kasniti, zbog toga što se nalazi u Americi i njegov let kasni. On se ekipi pridružuje u petak, a ja još očekujem Matu Pehara iz Zrinjskog jer je krajnji rok za prijelaz ponedjeljak. Htio bih istaknuti kako igrači znaju moj sistem rada, a to je da nema onih koji su privilegirani, nema onih koji moraju imati, svi su jednaki i svi su tu da se izbore za svoja mjesta”, zaključio je Dudić.