Čapljincu Mariju Šimoviću iskaznicu SDP-a uručio osobno Nermin Nikšić

5851

Predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić, simbolično je uručio članske iskaznice Luki Ragužu, poznatom aktivisti iz Stoca, i Mariju Šimoviću, mladom poduzetniku iz Čapljine, koji su postali novi članovi SDP-a.

”Nakon nedavnog pristupanja više od 160 članova u Banja Luci, pristupanje Raguža i Šimovića je nastavak aktivnosti organizacijskog i kadrovskog jačanja partije na čitavom prostoru BiH”, priopćeno je iz ove stranke.

”S obzirom da su Luka i Mario ujedno i uspješni mladi poduzetnici, njihovo pristupanje SDP-u BiH predstavlja snažnu poruku o perspektivi koju u partiji prepoznaju nezavisni i sposobni mladi ljudi iz svih dijelova Bosne i Hercegovine”, dodaje se dalje.

”Pristupanjem SDP-u BiH, Raguž i Šimović su potvrdili svoju odlučnost da daju doprinos borbi protiv politika jednoumlja i besperspektivnog i agresivnog nacionalizma, koji se već više od dvije decenije nameću i provode u Stocu, Čapljini, ali i drugim dijelovima Bosne i Hercegovine”, stoji u priopćenju SDP BIH.