FOTO | Maškare vratile ključeve grada: Nitko neće zaustaviti karneval!

4292

”Ovo je vrijeme koje je u našim krajevima obilježeno maškarama i 54. godinu zaredom se održavaju, uvijek je to bilo vrijeme kada smo se zezali sa ljudima i događajima, pa je tako bilo i ove godine.

Nažalost, uvijek se nađe netko tko želi sebi dati nekakvu pozornost medijsku, vjerojatno takvi politički neodgovorni ljudi imaju oko sebe ekipu koja samo gleda i prati gdje bi se mogli pojaviti i što bi mogli komentirati i onda raspaliti iz svih oružja, kao sada po našim maškarama.

Maškare su neuništive, još iz vremena komunizma, i tada se radilo ovo što se radi, a očito međi našim političarima ima onih koji bi nas vratili u to vrijeme otprije 50 godina, a još ranije”, poručio je načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić u izjavi za medije povodom čina vraćanja ključeva grada.

Naime, predstavnici maškarske Republike došli su u zgradu Općine, gdje su poručili kako oni ne mogu voditi općinu, te kako ključeve grada nakon dva dana vraćaju načelniku Vidiću.

U zgradi Općine organiziran je prijam za maškare, a sve je ovo dio Pokladnih dana Trebižat/Čapljina 2018.

Prijam je završen zajedničkom zdravicom, a druženje će se nastaviti večeras na Domu kulture spaljivanjem Marka Krnjevala, balom pod maskama te zabavom.