FOTO | Rukometna Akademija poražena na domaćem terenu

1798

Ekipa Rukometne Akademije iz Čapljine na domaćem terenu ugostila je ekipu Iskre iz Bugojna koja se nalazi pri samom vrhu ljestvice.

Prvo poluvrijeme domaći rukometaši pružili su odličan otpor, tako da su poluvrijeme izgubili jednim golom razlike (12:11).

U nastavku susreta, osim lošeg napada domaće ekipe i mnoštva nerealiziranih zicera, suci su svojim katastrofalnim suđenjem doprinijeli da gosti iz Čapljine odnesu bodove. Konačan rezultat utakmice bio je 26:20.

Najbolji u redovima Čapljine bili su: Goran Lasta (9) i Karlo Buntić (3), dok su goste predvodili: Admir Popaja (9) i Amir Bostan (5).

Darijan Bošković, kluba Rukometne Akademije Čapljina kazao je kako ekipa Čapljine nije pokazala svoje znanje koje posjeduje.

”Utakmica protiv Iskre bila je jedna prava utakmica u kojoj smo nažalost izgubili šest golova razlike. Momčad Iskre napada prvo mjesto ljestvice jer žele ući u Premijer ligu. Mi ovaj tjedan zbog održavanja spektakla ”Lijepom našom” nismo imali dvoranu na korištenje, pa smo se snalazili za treninge. Dali smo sve od sebe i mislili smo pobijedit ovu utakmicu, ali jednostavno nije išlo. Dečki nisu bili na nivou i nisu pokazali znanje koje posjeduju. Prvo poluvrijeme bilo je gusto, u drugom smo promašili dosta zicera, tako da nam jedino preostaje okrenuti se sljedećem kolu kada igramo na domaćem terenu protiv ekipe Veleža”, kazao je Bošković.

Vrijedi istaknuti kako je ova rukometna utakmica bila humanitarnog karaktera. U dvorani je bila postavljena kutija u kojoj su se mogle ostaviti donacije za našeg sugrađanina Ivicu Šimovića, a uprava kluba gostujuće ekipe iz Bugojna također je sudjelovala u ovoj humanitarnoj akciji.

Predsjednik kluba Rukometne Akademije zahvalio se publici koja je bila prisutna na utakmici.

”Ovim putem zaista bih se htio zahvaliti mnogobrojnoj publici koja je bila prisutna na našoj utakmici i koja je sudjelovala u humanitarnoj akciji za našeg Ivicu. Oni su naš dodatni igrač i od njih uvijek imamo podršku, bez obzira na rezultat”, zaključio je Bošković.