Caffe bar ”Azzurro” na novoj lokaciji!

10118

Cocktail bar ”Azzurro” posljednju smjenu u prostoru u kojemu se trenutno nalazi odradit će u nedjelju, 29. travnja.

Naime, od 30. travnja ”Azzurro” seli u prostor nekadašnjeg caffe bara ”Scorpion”. Novo ime ”Azzurra” bit će ”Craft Caffe”, a naziv se povezuje uz sve popularniju proizvodnju domaćeg piva, pa će poveznica novog caffe bara biti – ”Njegujmo domaće”.

Ono što će ovaj caffe bar izdvojiti od ostalih svakako je ponuda koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca te atraktivno i sukladno uređen interijer.

Kroz bogatu povijest dugu 14 godina, ovaj caffe bar bio je inicijator niza humanitarnih akcija, te je osim toga bio i prvi cocktail bar u Čapljini.

”Posao kojim se bavimo dugi niz godina odlučili smo spojiti u jednu novu priču, na novoj lokaciji u našem ”Craft caffe-u”. Bitno nam je da se gosti u našem prostoru osjećaju opušteno te da mogu uživati u svakodnevnim ritualima”, istaknuo je Ilija Falak vlasnik Craft Caffe-a.

Uz kultnu dance glazbu, na repertoaru novootvorenog ”Craft Caffe-a” bit će popularna hrvatska glazba.

Sjajna lokacija ”Craft caffe-a” savršena je za prvu jutarnju kavu na otvorenoj terasi ili pak opuštanje s kolegama nakon posla.

Potaknuti sve većom popularnošću craft piva proizvedenog u malim pivovarama, vlasnici su u svoju ponudu uvrstili široku paletu omiljenih domaćih piva s područja Hercegovine, poput Trojanskog, Mrguda, Džudžana, Lovca i još mnogih drugih.

S obzirom da je ”Azzurro” bio poznat po vrhunskoj kvaliteti kave, iz ovog caffe bara poručuju kako će kvaliteta kofeinskog napitka i dalje biti prioritet.

Craft Caffe nalazi se u ulici Mate Bobana u Čapljini, a svečano otvorenje novouređenog objekta održat će se u subotu, 5. svibnja.

Sve prisutne na svečanom otvorenju zabavljat će DJ ”Christian”, a gost večeri je klapa ”Signum”.

Ovim putem pozivamo sve Čapljinke i Čapljince da posjete novootvoreni caffe bar u Čapljini te zajedno s vlasnicima uživaju u novom prostoru i odličnoj ponudi pića.