FOTO | Želite prvi ples iz snova!? Čapljinska ekipa ima rješenje!

3374

Prvi ples jedan je od najvažnijih dijelova Vašega vjenčanja, tako da svi parovi sanjaju o ovom trenutku kao jednom od najsavršenijih trenutka svadbe.

Romantični trenutak koji će označiti uplovljavanje u bračnu luku zaista i treba biti poseban u svakom pogledu. I ne samo prvi ples, nego i ostali trenuci svadbe – bacanje buketa, ulazak u dvoranu…

Da bi Vaš prvi ples izgledao kao u najromantičnijem filmu koji ste ikada gledali, pobrinut će se čapljinska ekipa ”Ples iz snova”.

Naime, sada efekte gustog bijelog dima, kao i dekorativne bezdimne prskalice, možete naručiti u Čapljini, a ekipa koja se bavi ovim poslom potrudit će se da napravi ugođaj o kojemu ste oduvijek sanjali.

Radi se o gustom bijelom dimu na bazi suhog leda koji se zadržava na podu, a bezdimne prskalice napravit će ugođaj o kakvom ste oduvijek sanjali.

Na Vama je samo da se prepustite i uživate u najljepšem danu Vašega života, a ekipa ”Plesa iz snova” pobrinut će se da Vašu svadbu učini onakvom kakvu ste oduvijek sanjali.

Više detalja i informacija, kao i zakazivanje, možete vidjeti na Facebook stranici ”Ples iz snova” ili pozivom na broj mobitela 063/463-015.