Čović održao sastanak s gradonačelnicima i načelnicima HDZ-a BiH

1133

Predsjednik HDZ-a BiH, predsjednik HNS-a, i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović jučer je u Usori održao sastanak s gradonačelnicima i načelnicima Federacije BiH iz reda HDZ-a BiH.

Sastanci su već tradicionalnog karaktera, gdje se razgovara o aktualnim temama lokalnih zajednica sa cijelog područja BiH.

Načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić kao i svi ostali načelnici i gradonačelnici ukratko je elaborirao trenutnu situaciju Općine, prezentirao projekte koji su završeni u Čapljini, one koji su trenutno u tijeku, te je govorio o planovima za buduće razdoblje.

Na sastanku se razgovaralo i o drugim aktualnim temama lokalnih zajednica, kako pomoći općinskim, gradskim, županijskim vlastima, ali i kako riješiti određene probleme lokalnih zajednica u suradnji s višim razinama.

Dr. Dragan Čović pozdravio je sve okupljene te kazao kako komunikacija lokalne razina sa većim razinama mora biti svakodnevna.

Naglašena je važnost razvoja lokalnih sredina i unapređenja života kroz ekonomske, gospodarske, infrastrukturne i sve druge projekte.