Maturanti, trebate shooting po pristupačnoj cijeni? Tu smo za vas!

4340

Čapljinski maturanti, kao i njihove kolege širom BIH, zakoračit će ovih dana u razdoblje života koje će zasigurno pamtiti zauvijek.

Važna prekretnica u životu mladog čovjeka je upravo završetak srednjoškolskog obrazovanja i nastavak fakultetskih i radnih obaveza, a maturalna zabava predstavlja čin kojim će obilježiti kraj jedne faze života.

Čapljinski maturanti stoga će, kao i svake godine, zablistati na maturalnoj zabavi, a neki od njih veći su spremni.

Upravo zbog toga vrijedno je fotografijom zabilježiti ovaj trenutak, kako bi vam ostao kao trajna uspomena, kako i printanom izdanju, tako i u elektronskom, koji ćete, sigurno smo, koristiti za vaše društvene mreže!

Stoga vam, dragi maturanti, nudimo odličnu priliku – ekipa fotografa Čapljinskog portala dostupna vam je za shooting po iznimo niskim cijenama!

Pored toga što ćemo se pobrinuti da imate osobne fotke sa maturalne zabave sa vašim partnerom/partnericom, u paket fotografiranja uključen je shooting na lokaciji na području općine Čapljina koju vi izaberete na dan maturalne zabave ili u danima prije ili poslije maturalne zabave.

Za sve detalje budite slobodni javiti nam se u Facebook inbox Čapljinskog portala klikom ovdje na brojeve mobitela 063/808-889 ili 063/879-605 ili na e-mail capljinski.portal@gmail.com.

Tu smo da zabilježimo vaše najvažnije trenutke na kvalitetan i zanimljiv način, po iznimno niskim i pristupačnim cijenama!