Željni ste adrenalina? Canoe safari na Trebižatu je prava stvar za vas!

2531

Spuštanje kanuom na rijeci Trebižat, razgledanje netaknute prirode, različiti team-bulding sadržaji…samo su dio ponude koju nudi ”Canoe safari – teambuilding”.

Radi se o adrenalinskom događaju koji je organiziran kako biste u avanturističkom raju doživjeli svu ljepotu prirode u Hercegovini. Canoe safari pogodan je za avanturiste željne adrenalina, relaksacije i stapanja s prirodom, kao i bijega od svakodnevice.

Višegodišnje iskustvo uz stručno osoblje jamči uslugu canoe safarija na najvišoj razini.

Raspoloživi mjeseci za canoe safari su od lipnja do rujna, svakog dana u tjednu.

Ruta je duga 13 kilometara – polazak je sa Božjaka, a izlet traje šest do osam sati. Maksimalan broj osoba za teambuilding je 20.

U cijenu je uključen prijevoz do starta canoe safarija, najam kanua i opreme (prsluk, veslo, vodonepropusna bačva, kacige i cipele), najam skipera-vodiča, osiguranje, boca vode (0,5 l), stanka za igru (dva do tri sata).

Ručak uključuje roštilj (svinjski vrat, pileći batak bez kosti, ćevapi, kobasice, povrće sa žara), vegetarijanski obrok (po narudžbi), salata sezonska i voće.

Ekipa koja organizira ovaj događaj na pola puta organizira i odmor uz sadržaje za teambuilding (odbojka, beachball, badminton, pikado), a vrijeme zadržavanja za igru je dva do tri sata.

Mogućnost plaćanja dodatnih troškova (pića uz promotivne cijene) je u markama, eurima i kunama.

Rezervacije se moraju izvršiti četiri do sedam dana unaprijed, a točan broja osoba potrebno je potvrditi dva dana prije datuma dogovorenog spusta.

Za sve informacije, kao i za rezervacije, potrebno je nazvati broj mobitela 063/491-810 (Marija) ili 063/359-351 (Mario) javiti se na e-mail canoe.teambuilding@gmail.com, a više detalja možete pogledati i na Facebook stranici.

Također, domaćini savjetuju da se ponesu udobna odjeća i obuća, kapa i krema za sunčanje, a osobama koje nisu vješte u plivanju ne preporučuje se spust, kao ni djeci mlađoj od 12 godina ako nisu uz pratnju roditelja.

Također, po pitanju osiguranja potrebno je dostaviti ime, prezime, JMPB/OIB, najkasnije do petka do 12.00 sati, ukoliko je spust dogovren za subotu ili nedjelju.

Itinerar:
10.00 – Dolazak u Čapljinu, Gradsko kupalište Jaz Struge-Gorica
10.30 – Prijevoz gostiju sa kombijem na startnu poziciju
11.00 – Start s kupališta Božjak
13.00 – 16.00 – Stanka za ručak i igru (dva do tri sata)
18.00 – Cilj Gradsko kupalište Jaz Struge-Gorica
*Moguće su izmjene plana puta zbog vremenskih uvjeta i drugih čimbenika.

Uz navedene sadržaje postoji i mogućnost organiziranja jahanja, kampiranja i biciklizma.