Trebate fotografije za sve prigode po povoljnim cijenama? Tu smo za vas!

5271

Želite li imati trajnu uspomenu na važan događaj iz Vašega života, zabilježen profesionalnim fotoaparatom i na poseban način, drukčije nego to rade ostali – tu smo za Vas!

Mlada ekipa čapljinskih fotografa nudi široki izbor fotografiranja svih važnih događaja iz Vašega života – krštenja, pričesti, krizmi, vjenčanja…

Također, ukoliko trebate shooting bilo kakve vrste – za promociju modnih brendova, promociju Vaših proizvoda, fotografije za Vašu web stranicu, fotografiranje posebnih događaja, naši fotografi odradit će to na najbolji mogući način sa profesionalnom opremom i znanjem, i to na lokacijama od kojih zastaje dah!

Također, nudimo i snimanje svih vrsta fotografije – koorporativne, sportske, wedding fotografije, fotografiranje portreta…, a posebno smo specijalizirani za fotografiranje Vaših najmlađih u svim prigodama njihovog života, posebice baby fotografiju.

U našoj ponudi imamo i posebno snimanje interijera i eksterijera Vaših prostora (bilo da se radi o stanu, kući ili tvrtki), gdje Vam nudimo fotografije od 360 stupnjeva, kao i fotografije iz zraka.

Sve navedeno radimo po iznimno prihvatljivim cijenama, a sve fotografije možete pored digitalne forme dobiti i izrađene u vidu photo book-a, albuma i slično.

Dakle, ukoliko želite fotografiju koja će ostati trajno i najljepše sjećanje na Vaše događaje iz života ili ukoliko trebate fotografiju koja će unaprijediti Vaše poslovanje, posjetite nas na našoj Facebook stranici ili nas nazovite na brojeve mobitela 063/808-889 ili 063/879-605.