Profesionalni organski proizvodi za biljnu proizvodnju u Cvjećarni Anturija

1424

Organska poljoprivreda je jedna od najbrže rastućih grana u prehrambenoj industriji. Zasniva se na ekološkim principima koji su usmjereni na očuvanje prirodne ravnoteže. Svakodnevno velik broj ljudi počinje mijenjati svoje životne navike i okreću se ka organski proizvedenoj hrani. Sve to dovodi i do promjena u načinu uzgoja. Uzgajivači napuštaju dosadašnje konvencionalne načine uzgoja te se odlučuju za organsku poljoprivrednu proizvodnju.

Tvrtka Anturija d.o.o. prepoznala je važnost organske poljoprivredne proizvodnje te ponudila širok asortiman proizvoda za organsko gospodarenje. Proizvodi iz ovog kataloga posjeduju organske certifikate izdane od ovlaštenih međunarodno priznatih certifikacijskih kuća. Svi su proizvodi namijenjeni profesionalnim uzgajivačima,ali i pojedincima koji žele proizvoditi zdravu i kvalitetnu hranu za  sebe i svoje obitelji. U našoj će ponudi voćari, vinogradari, povrtlari, ratari, te svi ostali poljoprivrednici pronaći široku paletu proizvoda za organsko gospodarenje.

Prednosti upotrebe organski proizvoda za uzgoj, prepoznali su i konvencionalni uzgajivači. Oni su često veoma iznenađeni kada pođu koristiti organske proizvode i shvate da su njihove biljke zdravije a prinosi višestruko veći. Bilo da se uzgajivači bave strogo organskom ili konvencionalnom proizvodnjom, uočavaju se značajni pomaci u proizvodnji zdravih usjeva i poboljšanju zdravlja tla, kada se organski proizvodi uključe u poljoprivrednu proizvodnju.