Počeli upisi na tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle po europskim standardima u Čapljini!

1907

LINGUA PLUS – ŠKOLA S TRADICIJOM održava po prvi put tečajeve njemačkog i engleskog jezika u Čapljini.

Kroz iskustvo i praćenje suvremenih trendova stavili smo naglasak na izravnu komunikaciju i govor. Na ovaj način polaznici brzo usvajaju strani jezik i postaju osposobljeni za komunikaciju.

Što nudimo? Tečajevi jezika po europskim standardima

Od ulaznog testiranja preko praćenja i učinkovitosti do završnog certificiranja naši polaznici su u svakoj fazi nastave u sigurnim rukama. Jedan ciklus nastave traje 2.5 mjeseca, odnosno 40 školskih sati raspoređenih na 2 puta tjedno po 2 školska sata.

Dodatnu kvalitetu osiguravamo kroz učenje u malim skupinama, suvremenu metodologiju te vrhunski opremljenu učionicu.

Lingua plus je vodeća škola stranih jezika u regiji. Svakom polazniku pristupamo individualno, analiziramo potrebe te prilagođavamo oblik nastave.

Posebna ponuda za mališane

Djeca znaju da je učenje najlakše kroz igru i zabavu, a mi u Lingui plus potičemo i primjenjujemo takav oblik rada. Osnovnoškolcima nudimo tečajeve naprednog engleskog i njemačkog jezika na kojima imaju mogućnost uz mnoštvo zabavnih sadržaja s lakoćom komunicirati na stranom jeziku. Tečajevi za djecu održavaju se u malim skupinama, do 10 polaznika, a nastava je 2 puta tjedno po 1 školski sat.

Prevođenje

S povjerenjem nam se obratite za prijevode različitih tekstova, dokumenta i stručne literature.

Međunarodni ispiti i savjetovanje

Nudimo pripremne tečajeve za polaganje međunarodnih ispita (Goethe ispiti, ÖSD, Cambridge exams) te pružamo usluge jezičnog savjetovanja.

Lingua Plus Čapljina počinje s radom 1.10.2018, a upisi traju do 30.9.2018. Sve zainteresirane pozivamo na Dane otvorenih vrata koji će se održati u kamenoj zgradi (Braće Radić bb) u petak i subotu, 28. i 29.9. (petak: 17:00-19:00 i subota: 10:00-12:00).

Sve obavijesti možete pratiti na našoj FB stranici LINGUA PLUS ČAPLJINA ili kontaktirati na brojeve telefona: 063 967 080 (engleski) 063 415 825 (njemački).